Easygrow åkpåse | 22 år och mamma till 2
mamma och 20 år

22 år och mamma till 2

Annons

Easygrow åkpåse

Denna ursnygga åkpåse från Easygrow kom äntligen hem till oss igår! Ni kommer få läsa mycket om den framöver och åkpåsen är verkligen genomtänkt och det gillar jag skarpt! Tycker att en åkpåse är så viktigt och då vill man ju ha bra kvalité också.

Den har t ex en ficka på framsidan. Den har ettt “spillskydd ” eller vad man ska säga ( det vita tyget ) som är avtagbar så att man kan tvätta den om barnet har spillt något. Hur smart som helst. Har aldrig sätt en åkpåse ha det och dessutom så har den en extra förlängningsdel inkluderad. Justerbar längd från 98-130 cm.

Åkpåsen är även fylld med värmeisolerande och ventilerande dun av högsta kvalitet. Fri från farliga kemikalier. Underbart mjuk med insida av kvalitetsbomull som andas och utsida av tålig polyester. Det kan ju inte bli bättre än såhär men det kan de. För detaljerna och hur dom har tänkt till är helt otroligt,har aldrig sätt det på andra åkpåsar !


Åkpåsen med förlängningen

Fickan är rätt stor så det kan man få plats med en napp eller så 🙂

Såhär ser det ut inuti åkpåsen och det vita skyddet som går att ta bort och sitter även över hålen till selen så att dom inte syns. Känns nog skönare för barnet också då man kanske inte känner det hårda bandet i nacken 🙂 Mycket positivt!

Vid luvan på åkpåsen så kan man spänna åt den om man nu vill och såhär ser det ut då…

…och såhär ser det ut efter när man har gömt undan det. Bara en sån sak finns inte på någon annan åkpåse 🙂

 

Vi tackar så hemskt mycket för åkspåsen & den kommer att användas flitigt i höst/vinter så den kommer ni få se mycket utav!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamma och 20 år

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats