Äntligen fredag | 22 år och mamma till 2
mamma och 20 år

22 år och mamma till 2

Annons

Äntligen fredag

Hej på er!

Vilken härlig start på fredagen vi har haft.  Vi vaknade av att solen sken, bara det gör en glad. Gick upp och gjorde en lyxfrukost till mig och Adrian med en smoothie, mackor med ost, ett fat med en massa frukt och bär. Fick även bli lite färskpressad juice till. Kunde inte ha blivit bättre. Så kul att även lilla Keylah kan vara med nu och äta lite gröt!

Händer inte så jätte mycket idag .Tänkte att vi skulle börja med att ta oss ut i det härliga vädret och ta en långpromenad. Ta med  oss lite picknick och hitta en park så Adrian kan få leka av sig lite. Eftersom öppna förskolan är stängd idag så får man hitta på lite själv 🙂

Till något helt annat. Idag ska jag även ändra min header så lillan får vara med. Sen vet jag inte hur jag ska göra med att lägga upp bilder på barnen. Vill ju visa dom för hela världen men samtidigt skydda dom mot allt. Hur har ni gjort? Kanske kan man lägga upp någon bild lite då och då? Vet inte riktigt..

Här är en bild på en nyfödd liten Keylah. Tänkt att hon blir hela 6 månader nu den 13e. Vad tider flyger förbi…

20150815_113958

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamma och 20 år

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Kul att du bloggar igen! Har gått in då och då och gladde mig nu åt ett nytt inlägg. hur är ditt liv nu? bor du kvar med dina föräldrar? hur är kontakten med adrians pappa? hur är det med lillasuysters pappa, är han med i bilden / hur är relationen där ? går adrian på förskola nu? hur ser dina planer ut för livet närmsta åren?

Annons
stats